Haberler

Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyemiz Dr. Gülsen KENDİR; TÜBİTAK tarafından Kabul Edilen Araştırma Projesiyle, Seul Kyung Hee Üniversitesi’nde Çalışmalarda Bulunacak.

İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Gülsen Kendir’in projesi, TUBİTAK tarafından kabul edildi. Güney Kore’nin başkenti Seul’de yer alan Kyung Hee Üniversitesi’nde 9 ay süre ile kalacak Dr. Gülsen KENDİR’in “Türkiye’de Yetişen Bazı Tıbbi Bitkilerin Nöroprotektif Aktivitesinin Araştırılması” başlıklı araştırma projesi; ülkemizde daha çok in vitro çalışmalar şeklinde yürütülen çalışmaların, in vivo düzeyde öğrenilmesi ve ülkemiz için umut vaat eden daha ileriki aşamalara taşınmasını hedeflemektedir.