Haberler

Almanya Johannes Guthenberg Üniversitesi ve İstinye Üniversitesi Eczacılık Eğitimleri, Öğrenciler Tarafından Değerlendirildi.

İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından gerçekleştirilen ‘’Johannes Guthenberg Üniversitesi ve İstinye Üniversitesi Eczacılık Eğitimleri’’ adlı seminer; Erasmus Plus Staj Hareketliliği Programı Kapsamında 3 aylık yaz stajını İstinye Üniversitesi’nde gerçekleştiren Almanya Johannes Gutenberg Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğrencisi Nihan ÖNAL ve İstinye Üniversitesi Eczacılık fakültesi 2. Sınıf öğrencisi Sena ONUK’un, Almanya ile Türkiye’deki eczacılık öğretiminin farklarını anlatmasıyla gerçekleşti.