“1. Sağlık Okuryazarlık Sempozyumu” İstinye Üniversitesi Kongre Merkezinde Gerçekleştirildi

4 Kasım 2022 Cuma günü İstinye Üniversitesi Kongre Merkezi’nde Farklı Dallar Farklı Bakışlar adlı 1. Üniversite Öğrencileri Arası Sağlık Okuryazarlığı Sempozyumu gerçekleştirildi. Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Okuryazarlığı Kulübü iş birliğinde öğrenci bazlı gerçekleştirilen sempozyumda; altı farklı  bölümden katılan değerli akademisyenler, sektör temsilcileri ve Eczacılık bölümü öğrencileri başarılı  sunumlar yaptı.

Sağlık okuryazarlığının yalnızca tek bir alana ait olmayıp multidisipliner bir yaklaşım gerektirdiği konusunda üniversite öğrencilerine farkındalık kazandırılması amaçlanan sempozyumda sağlık okuryazarlığının ne olduğu ve bilincinin oluşturulmasının ne kadar önemli olduğu belirtildi.

Tamamen öğrencilerin özverili çalışma ve gayretleri ile organize edilen Sempozyum gerek bilimsel etkinliklerin gerekse  sosyal etkinliklerin birbirini tamamladığı başarılı bir organizasyon olarak umut verdi. Nicelerine diyor , öğrencilerimizi candan kutluyoruz.