Dr. Levent Alparslan The 1st Symposium on Integration Pharmaceutical Knowledge’da Seminer Verdi

Tayland'ın en prestijli üniversitelerinden Khon Kaen Üniversitesi Eczacılık Bilimleri Fakültesi'nde düzenlenen "The 1st Symposium on Integration Pharmaceutical Knowledge" organizasyonuna davetli konuşmacı olarak katılan İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Teknoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Levent ALPARSLAN uluslararası katılımcı akademisyenlerin ve Taylandlı öğrencilerin takdirini topladı. Fakülte Dekanı Doç. Dr. Paiboon DAOSASAI İstinye Üniversitesi ile MOU anlaşması kapsamında işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağını belirterek, 6-8 Haziran 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan Öğrenci Kongresi'ne öğrenci temsilcileri göndermek istediklerini ve uluslararası sempozyuma da katkı vereceklerini söyledi.