Eczacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Semra ŞARDAŞ, Arş. Gör. Ayşe Şeyma BÜYÜK ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerimiz Zübeyde Merve KALA ve Adem İlhan AKÇAKAYA "11th International Congress of the Turkish Society of Toxicology" isimli kongreye katıldı.

Eczacılık fakültesi dekanımız Prof. Dr. Semra ŞARDAŞ Antalya'da gerçekleştirilen 11th International Congress of the Turkish Society of Toxicology kongresinde Biyolojik ve Biyobenzer İlaçlarda Farmakovijilans, İzlenebilirlik ve Risk Yönetimi isimli sunumu ile konuşmacı ve chairman olarak görev almıştır. Aynı zamanda, Eczacılık Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerimiz Zübeyde Merve KALA ve Adem İlhan AKÇAKAYA mezuniyet projelerini gerçekleştirdikleri ve TUBİTAK'tan destek aldıkları projelerini poster olarak sunmuşlardır.