Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Önlüklerini Giydi

İstinye Üniversitesi Eczalık Fakültesi öğrencileri, İstinye Üniversitesi Topkapı Kampüsünde gerçekleşen törenle önlüklerini giydi. Bölüme birincilikle giren öğrencimiz Sena BÜYÜKBAŞ’ın yaptığı konuşmayla başlayan tören, Eczacılık Fakültesi Dekanı Abdullah OLGUN’un günün önemini anlatan konuşmasıyla devam etti. 21. Yüzyıl Anadolu Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Saliha USTA’nın da yaptığı konuşmayla katkı yaptığı törende rektörümüz Prof. Dr. Melih BULU öğrencilere seslendi ve akademik başarıların yanında farklı alanlara da ilgi duyan, ahlaklı bireyler yetiştirmenin önemine vurgu yaptı.

Öğrencilerin önlüklerini giymesinin ardından konuşan İstanbul Eczacılar Odası üyesi Nail ALKAN, yaptıkları çalışmaların yanı sıra eczane açma prosedürlerinden bahsetti. Bir diğer konuğumuz olan İstanbul Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu 2. Başkanı Hakan ERTEM, eczacılık kurallarını ve meslekte başarılı olmanın yollarını öğrencilerle paylaştı. Eczacılık Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan, eczanede gelişebilecek gündelik olayların sergilendiği tiyatro gösterisiyle devam eden törende fakülte öğrencileri tarafından bir de konser gerçekleştirildi. Tören’in sonunda çekilen toplu fotoğraf sonrasında İstinye Üniversitesi MYO Aşçılık Programı öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından Üniversitenin mutfağında hazırlanan ikramlar konuklara servis edildi.