International Workshop on Natural Cosmetics and Beauty 2020

Kuruluşunun 10. yılını kutlayan Tayland Burapha Üniversite'nin Eczacılık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen International Workshop on Natural Cosmetics and Beauty 2020, farklı ülkelerden akademisyenleri, eczacıları ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. İlk defa düzenlenen International Workshop on Natural Cosmetics and Beauty 2020 organizasyonunda davetli konuşmacı olarak katılım sağlayan İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Levent Alpaslan tarafından gerçekleştirilen workshop ve konuşmalar yoğun ilgi ile takip edildi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mayuree TANTISIRA programa katkılarından dolayı hocamıza teşekkür ederek İstinye Üniversitesi ile işbirliği geliştirmek arzusunda olduklarını belirtti. Prof. Dr. Mayuree TANTISIRA işbirliği kapsamında, Haziran ayında İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Teknolojisi Bölümü önderliğinde gerçekleştirilecek organizasyonlara katılmak istediklerini belirtti.