İstinye Üniversitesi Ev Sahipliğinde, III. Genç İvek Öğrenci Zirvesi Gerçekleştirildi

Sanatla başlayan etkinliğimiz, Değerli Tübitak Başkanımız Prof. Dr. Hasan MANDAL’ın, Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Erkan İBİŞ’in, İstinye Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Atilla Akdemir’in ve Genç İvek Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Tokaç’ın açılış konuşmaları ile devam etti. Sağlık alanında, multidisipliner çalışmaların öneminin vurgulandığı ve bilimsel verilerin paylaşıldığı açılış konuşmalarının ardından, sekiz oturumdan oluşan etkinlik, üniversitemizin alanında uzman hocalarımızın ve ilaç sektörü öncülerinin sunumları ile devam etti. Tüm üniversitelerden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği bu etkinlikte, gençlerimiz bir kere daha bilimle dolu bir gün geçirdi.