İSÜ_CONNECTOM Fikir/Proje Geliştirme Etkinliğinde Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Birincilik Ödülüne Layık Görüldü

22 Mayıs 2024 tarihinde İSÜ-CONNECTOM tarafından düzenlenen Healthineering Fikir/Proje Geliştirme Etkinliği'nde Eczacılık Fakültesi 2. sınıf öğrencileri Irmak Yelen ve Şule Koç, Doç. Dr. İnci Kayın,  Dr. Öğr. Üyesi Hüsdamettin Osmanoğlu ve Yalçın Hızlı mentörlüğünde geliştirdikleri MigraTrack projesi ile birincilik ödülüne layık görülerek  fakültemizi gururlandırdı.
MigraTrack projesi, migren hastalarının ataklarını daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlayan yenilikçi bir çözümdür.
Başarılarından dolayı Irmak Yelen ve Şule Koç'u tebrik ediyor, gelecekteki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.