Öğretim Üyemiz Doç Dr İnci Kayın’ın Multidisipliner Çalışması Yayınlandı

Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. İnci Kayın’ın Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sosyal Hizmetler Bölümü öğretim üyesi Dr. Gülcan Urhan’ın koordinasyonunda, İsmail Nalbantoğlu ile birlikte gerçekleştirdikleri “Türkiye’de Covid-19 salgını sürecinde bedensel engelli yetişkinler: omurilik felçli bireylerin deneyimleri üzerine fenomenolojik bir çalışma “ isimli nitel araştırması “ Turkish Journal of Applied Social Work’’ dergisinde yayınlanmıştır. Çalışma, Covid-19 pandemisi döneminde omurilik felçli bireylerle zoom üzerinden yapılan görüşmeler esas alınarak, omurilik felçli bireylerin pandemi döneminde günlük yaşamlarında yaşadıkları temel sorunları yansıtırken bu konuda multidisipliner çalışmalar yapılması ihtiyacı gerçeğini de ortaya koymuştur.